Estudi

Estudi jove format per arquitectes i enginyers altament formats on podem donar respostes a totes les necessitats dels nostres clients.

L'estudi treballa específicament en cada projecte, ja que cada projecte és únic i requereix tota l'atenció des del principi fins al final.

 

Serveis oferts:

obra nova

rehabilitació

disseny interior

planejament urbà i urbanisme

llicències d'activitats

gestió integral del projecte

Nosaltres

Equip.jpg
Carles Campistron 
Arquitecte
Sebastià Gutiérrez
Arquitecte tècnic
Josep Mª Campistron
Arquitecte
Anna Aragonès
Arquitecta
Rosabel Campistron
Enginyera Industrial

Història

La trajectòria de l'estudi Campistron Arquitectes s'inicia l'any 1976 en un petit despatx a la Plaça Moreu de Caldes de Montbui. L'estudi, liderat per Carles Campistron (1951. Arquitecte per l'Escola Tècnica Superior Arquitectura Barcelona i soci fundador), s'inicia amb el projecte d'un club esportiu amb seu social, vestuaris, piscina, pistes de tenis i servei de restauració a Caldes de Montbui. 

 

Durant els següents anys, l'estudi va ampliant el seu ventall de projectes i naturalesa dels mateixos, projectant des de habitatges unifamiliars, plurifamiliars, esportius, administratius i sanitaris.

 

Durant la dècada dels anys 80 el despatx evoluciona i creix per tal de donar resposta als projectes adjudicats fins que cal una ampliació de l'espai de treball fent necessari canviar de despatx i fer el trasllat cap a l'Avinguda Josep Fontcuberta de Caldes de Montbui.

 

Durant el periode àlgid dels anys 1990 i inicis de l'any 2000 es produeix la màxima expansió del despatx, obrint seus a Sabadell , Granollers i Vilafranca del Penedès on hi treballen 30 professionals del camp de l'arquitectura i l'enginyeria. 

L'arribada de la segona generació familiar d'arquitectes coincideix amb l'arribada de la crisi de l'any 2008 i el despatx es veu obligat a reduir la seva dimensió per assumir el nou context. 

L'any 2018 es canvia de despatx a l'edifici industrial La Llana i s'amplia l'equip amb la incorporació d'arquitectes joves 

© 2019 by Campistron Arquitectes·Enginyers